top of page

Page Title

Kids-in-de-Box

Minisessie

Zomer minisessies
Diverse locaties in Haarlem
26 mei / 10 juni / 24 juni / 8 juli

Een uniek fotocadeau!

Geniet van de lente en de zomer en benut een mooie dag om een uniek cadeau te laten maken met deze fotoshoot in de Box.

Met veel plezier maak ik de professionele foto's in de Box.  Zowel kinderen als volwassenen voelen zich vrij en enthousiast om in deze speciale setting op de foto te gaan.

Gekke poses uitproberen, samen of alleen in de box ...

De box geeft altijd mooie individuele portretten én als kers op de taart de unieke collage waar alle familieleden in samen komen. Een unieke herinnering!

Oh ja, volwassenen passen ook in de Box, hoor!

SamenindeBox 2x2.jpg
IndeBox 4Kids 25x25cm_edited.jpg

De stappen

Hoe het werkt

Stap 1. Reserveer jouw sessie Neem contact op om te checken of ik nog plek voor je heb. Je ontvangt van mij een mail nadat je via het BOEKINGSVERZOEK hebt aangegeven welk tijdstip je het beste uitkomt.

Stap 2. Bereid je voor op de fotosessie Na je aanbetaling ontvang je een mail met de definitieve reservering en krijg je de tips toegestuurd om je voor te bereiden. We willen de foto niet te druk maken, maar zo kan het wel mooi zijn om de favoriete knuffel van je jongste mee te nemen of iets wat met persoonlijke hobby of sport te maken heeft.

Stap 3. De dag van de fotoshoot! Of je nou zelf op de foto gaat, of toeschouwer bent, deze fotoshoot meemaken is al een herinnering op zich! Op locatie gaan we samen op 'reis' in de Box. Met aandacht zal ik jou/jullie helpen om schitterende foto's te maken. De Box leent zich uitstekend voor ontspannen poses die een mooi resultaat leveren.

Stap 4. Kies jouw favoriete foto's In 2 weken na de fotoshoot zorg ik dat je een pre-selectie krijgt van de foto's en een eerste voorproefje hoe jouw Box-collage eruit zou kunnen zien. Hieruit kies je de meest favoriete foto's en de plek in de collage. Met jouw keuzes ga ik aan de slag om de foto's te ontwikkelen en ga ik de Box-collage maken. De Box-collage ontvang je als digitaal hoge resolutiebestand (JPEG) geschikt voor professionele afdrukken en een kleiner bestand voor eigen gebruik op social media.

Stap 5. Professionele afdrukken (optioneel) Heb je zelf een voorkeur voor een afdrukcentrale? Geen probleem - je kunt met het Hi-Res digitale bestand zelf een afdruk laten maken. Wil je hulp bij het (laten) printen van een professionele afdruk? Via ejbfotografie zijn diverse producten en afdrukken af te nemen.

Stap 6. Jouw ervaringen Blije klanten zijn de beste ambassadeurs. Ontevreden klanten zijn je beste bron voor verbetering. Ben je niet (helemaal) tevreden met je resultaat, dan wil ik dat graag weten. Samen kijk ik graag naar een manier om te zorgen dat je trots bent op het resultaat. Ben je enthousiast, dan vind ik het fijn als je dat met een review laat weten op Google Maps. En natuurlijk mag je je enthousiasme delen met je familie, buren, beste vrienden en collega's ;-)

De prijzen

Kids-in-de-Box Minisessie
€79

Deze speciale minisessie bestaat uit:

  • Intake vragenlijst (bij boeking)

  • Fotoshoot op locatie in Haarlem

  • Sessieduur 15-20 minuten

  • Voor 2 tot 4 personen

  • Kies jullie 4 favoriete foto's uit een online galerij

  • Je ontvangt een 2x2 Box-collage in 1 hoge resolutie digitaal fotobestand

  • Je ontvangt de 2x2 Box-collage ook in een digitaal fotobestand geschikt voor delen op social media

  • Opties om extra foto's of prints bij te bestellen

Prijzen zijn inclusief btw.

SamenindeBox 2x2.jpg
Prijzen
bottom of page