top of page

ErikJan Braakman, fotograaf

Als je besluit om bij mij op de foto te gaan, vind ik het belangrijk dat je iets meer van mij weet. Elkaar leren kennen is een begin van verbinding.

Als persoon houd ik van de interactie met andere mensen, zonder oordeel. Door mijn oog voor de ander geloof ik dat ik bij veel mensen een vertrouwde sfeer creëer.  

 

Ik vind het belangrijk dat jij je comfortabel voelt en met zelfvertrouwen de samenwerking aangaat. Wanneer we die klik hebben, komen de resultaten vanzelf in beeld; dat doen we samen!

Stijlvolle fotografie met aandacht

Ben je er aan toe om stijlvol en met aandacht voor jou en je dierbaren op de foto?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is ErikJan en ik woon in Haarlem.

Al van jongs af aan heb ik een oog voor mijn omgeving en langzaamaan ben ik met fotografie begonnen om op beeld vast te leggen wat mijn oog ziet.

Vanuit mijn nieuwsgierigheid ontwikkel ik mij continu op het gebied van composities, lichtgebruik en het verhaal dat bij de foto's hoort.

Ik combineer het fotograferen met een baan als veranderingsmanager. Daar neem ik dagelijks met oog en betrokkenheid voor mensen, collega's mee in veranderingstrajecten.

In Haarlem zet ik regelmatig mijn vaardigheden in voor maatschappelijke doeleinden: mensen bij elkaar brengen en blij maken als persoonlijke drijfveer. 

Wie ben ik?

referenties & samenwerkingen

Wat kan ik jou bieden?

In opdracht fotografeer ik vooral gezinnen en kinderen > zie Samen in de Box..

Daarnaast fotografeer ik portretten en evenementen in opdracht van diverse bedrijven en organisaties.

Voor maatschappelijk betrokken organisaties fotografeer ik ook op non-profit basis, zolang er verbinding tussen mensen aan te pas komt.

Schitterend! Uw bericht is verstuurd.

Contact opnemen

Ben je me tegengekomen op een evenement, op social media of heeft iemand anders je mijn naam doorgefluisterd en wil je nader kennismaken?

Stuur dan een berichtje per email of vul het formuliertje hiernaast in. Ik neem snel contact met je op!

 

Email

ejbfotografie@gmail.com

Tropical Leaves

alles wat je aandacht geeft,

groeit

bottom of page